What's New



×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 62

Wednesday, 15 May 2019 11:49

ကိုင္လန္ စားသံုးျခင္းျဖင့္ ရရွိႏိုင္တဲ့ အက်ိဳးေက်းဇူးမ်ား

သင္စားမည့္ အစားအေသာက္ထဲကို ကိုက္လန္ ထည့္စားေပးမယ္ဆိုရင္ ေအာက္ပါ အက်ဳိးေက်းဇူး မ်ား ရရွိပါလိမ့္မယ္။

Wednesday, 15 May 2019 10:34

ကမ႓ာ႔ေသြးတိုးေရာဂါေန႔ အထိမ္းအမွတ္ စုေပါင္းလူထု လမ္းေလွ်ာက္ပြဲ

ကမာၻ႕ေသြးတိုးေရာဂါေန႔ အထိမ္းအမွတ္ စုေပါင္းလူထုလမ္းေလွ်ာက္ပြဲကို လာမယ့္ ေမလ ၁၇ ရက္ေန႔ (ေသာၾကာ) ေန႔တြင္ ျပဳလုပ္သြားမွာ ျဖစ္ပါတယ္။ 

Tuesday, 14 May 2019 12:50

ကိုယ္ခံအား က်ဆင္းေစႏိုင္တဲ့ အေလ့အက်င့္ ၅ မ်ိဳး

လူတေယာက္က်န္းမာေနဖို႔အတြက္ ကိုယ္ခံအားစနစ္ေကာင္းမြန္မႈဟာ ေတာ္ေတာ္ေလး အေရးပါပါတယ္။

Monday, 13 May 2019 17:39

ေလးဘက္နာသမားမ်ားအတြက္ သျပဳသီး၏ အသံုးဝင္ပံု

သျပဳသီးကို ဟင္းခ်က္စားပါ။ ငါးခူနဲ ့သျပဳသီးခ်က္စားပါ။

Monday, 13 May 2019 13:48

ေဆးေသာက္ပါရဲ႕နဲ႕ ဘာလို႔ ကိုက္တယ္ နာတယ္ ျဖစ္တာလဲ (ေဂါက္ေရာဂါ)

ေဂါက္ (Gout) ေရာဂါဆိုတာက လူတိုင္းလိုလို သိရွိျပီးျဖစ္တဲ့ ေရာဂါတစ္မ်ိဳး ၊ ေနာက္ေတာ့ ျပင္းထန္တဲ့ အဆစ္နာျခင္း ၊ ေရာင္ျခင္း ၊ ကိုက္ခဲျခင္း ျဖစ္တဲ့ ေရာဂါ တစ္မ်ိဳးျဖစ္ပါတယ္။

Monday, 13 May 2019 11:54

ႏွလုံးေရာဂါအတြက္ သိထားသင့္တဲ့ အေရးၾကီး လကၡဏရပ္မ်ား

ႏွလုံးေရာဂါဟာ သင့္မွာစတင္ျဖစ္ေနျပီဆုိရင္ လကၡဏရပ္တခ်ိဳ႕နဲ႕ ျပသလွ်က္ရွိပါတယ္။ ဒီလုိလကၡဏရပ္ေတြျဖစ္ပြားေနခ်ိန္မွာ သင့္အေနနဲ႕ လ်စ္လ်ဳရႈမထားဘဲ အျမန္ဆုံး ဆရာ၀န္နဲ႕တုိင္ပင္ေဆြးေႏြး ကုသသင့္ပါတယ္။

Saturday, 11 May 2019 15:34

ေဆးလိပ္ေသာက္သူမ်ား ေန႔စဥ္ပံုမွန္ စားေပးသင့္တဲ့ အစားအစာမ်ား

အဆုတ္က အသက္ရွင္ဖို႔ ေအာက္စီဂ်င္ကို ျဖန္႔ေ၀တဲ့ေနရာမွာ အေရးပါပါတယ္။

Saturday, 11 May 2019 15:14

ေသြးတိုးရွိရင္ ဒီအစားအစာေတြ မစားသင့္

နာတာရွည္ ေသြးတိုးေရာဂါဆိုတာ က်ား၊ မ မေရြး ျဖစ္ႏိုင္ျပီး အသက္ၾကီးတဲ့သူေတြမွာ ပိုျပီး အျဖစ္မ်ားတဲ့ ေရာဂါျဖစ္ပါတယ္။

Saturday, 11 May 2019 14:45

ေက်ာက္ဖ႐ံုသီး၏ အက်ဳိးအာနိသင္မ်ား

ေက်ာက္ဖ႐ုံသီး၏ ဂုဏ္သတၱိမွာ ေအးျမၿပီး အရသာမွာ ခ်ိဳေပါ့ခ်ိဳေပါ့ ျဖစ္ၿပီး အဆုတ္၊ အူမႀကီးကို အားေကာင္းေစပါတယ္။