What's New



×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 62

Monday, 22 May 2017 13:34

သင့္ခႏၶာကိုယ္မွာ ေရဓာတ္ကုန္ဆုံးျခင္းေၾကာင့္ ျပသေသာ လကၡဏာ (၈) ရပ္

၁. အေၾကာတက္ ဇက္ေၾကာထိုးျခင္း ၾကြက္သားအရြတ္ နာက်င္ျခင္းက သင့္ကို ေရဓာတ္ ၈၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့နည္းေနလုိ႔ ျဖစ္ပါတယ္။ ေရဓာတ္ေလ်ာ့နည္းျခင္းေၾကာင့္ အရိုးေတြ တစ္ခုနဲ႔တစ္ခု ပြတ္တုိက္မိျခင္းေၾကာင့္ နာက်င္ျခင္းမ်ား ျဖစ္ေစပါတယ္။

Wednesday, 17 May 2017 10:55

ကိုယ္၀န္ေဆာင္ခ်ိန္ ကာလ အပိုင္းအျခား အလိုက္ စားသံုးသင့္သည့္ အေကာင္းဆံုး အစား အစာမ်ား

ကေလးငယ္မ်ား ဖံြ႕ၿဖိဳးမႈဟာ မိခင္ရဲ႕ စားေသာက္မႈအေပၚမွာ မူတည္ေနတယ္ဆိုတာ မိခင္ အေနနဲ ့အစား အမ်ားႀကီး စား ဖို ့မဟုတ္ပဲ အဟာရျပည့္၀ တဲ့ အစားစာမ်ားကို စားသံုးသင့္တာ ကို ရည္ညႊန္းပါတယ္။

Tuesday, 16 May 2017 13:49

သၾကားရဲ႕ဆိုုးက်ိဳး (၁၀) မ်ိဳး

၁. သၾကားက ႏွလံုုးကိုု ဒုုကၡေပးတတ္တယ္။

Monday, 15 May 2017 14:29

လုပ္ငန္းခြင္မွာ ေခါင္းကိုက္ တဲ့အခါ ဘာလုပ္သင့္လဲ???

၁. အလုပ္ပတ္၀န္းက်င္ကို ျပဳျပင္ပါ။

Friday, 12 May 2017 11:23

ကိုယ္၀န္ေဆာင္ခ်ိန္ ေရွာင္သင့္ေသာ အျပဳအမူ (၃) ရပ္

ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ခိ်န္ဟာ အမ်ဳိးသမီးတစ္ဦးရဲ့ ဘဝမွာ စိတ္လႈပ္ရွားစရာ အေကာင္းဆံုးအခ်ိန္ျဖစ္ပါတယ္။

Friday, 12 May 2017 10:12

ေခါင္းကိုက္ေဝဒနာျဖစ္ေစရန္ လံႈ႕ေဆာ္ႏိုင္ေသာ အေၾကာင္းမ်ား

သင္ ေခါင္းကိုက္တာက အိပ္ေရးမဝတာေၾကာင့္လား၊ အစားမွားတာေၾကာင့္လား၊ ဘာေၾကာင့္ ေခါင္းကိုက္ရသလဲ ဆုိတာကုိ သိရွိႏိုင္ေအာင္ ေဖာ္ျပ ေပးလုိက္ပါတယ္။

Thursday, 11 May 2017 14:17

ငံုးဥကို မ်ားမ်ား စားသုံးသင့္အေၾကာင္းမ်ား

ငံုးဥဟာ လူ႕ရဲ႕ အဆုတ္နဲ႕ သရက္ရြက္ကို အားေကာင္းေစၿပီး စားသံုးသင့္တဲ့ သူေတြကေတာ့ ကေလးမ်ား၊ သက္ႀကီးရြယ္အိုမ်ား၊ ေသြးအားနည္းတဲ့ သူမ်ား၊ ခ်ဴခ်ာတဲ့သူနဲ႕ မီးဖြားၿပီး ခါစ မိခင္ေလာင္းတို႕ပဲ ျဖစ္ပါတယ္။

Tuesday, 09 May 2017 13:59

ကင္ဆာေရာဂါ မျဖစ္လုိလွ်င္ ႀကိဳတင္စားသုံးထားသင့္တဲ့ အစားအစာမ်ား

ကင္ဆာေရာဂါကုိ ႀကိဳတင္ကာကြယ္ႏုိင္ဖို႔ဆုိတာ အဓိကအားျဖင့္ မစားသင့္တဲ့ အစားအစာေတြကို မစားျခင္းနဲ႔၊ စားေပးရမယ့္ အစားအစားေတြကို ပုံမွန္စားေပးျခင္းျဖင့္ ကင္ဆာေရာဂါ လုံး၀မျဖစ္ေအာင္ ကာကြယ္ႏုိ္င္ေၾကာင္း အာမခံထားပါတယ္။

Tuesday, 02 May 2017 11:26

ၾသဇာသီး၏ က်န္းမာေရး အက်ိဳးေက်းဇူးမ်ား

၁. အစာမေၾကေ၀ဒနာကုိ သက္သာေစပါတယ္။